Hållbar aktiv livsstil- kursstart 6/9

Har Du funderat på att satsa lite mer på din hälsa och skulle vilja få bättre träningsrutiner? Då är du välkommen till oss på Kungskliniken, för nu startar vi kursen Hållbar aktiv livsstil där vi utgår ifrån just dina behov och förutsättningar.  

Helena Cato. Leg fysioterapeut och hälsoinspiratör med många års erfarenhet av rehabiliteringsträning

Pernilla Hedström. Filosofie doktor i idrottsvetenskap, hälsocoach och kostrådgivare

Du får;  

3 tillfällen med Individuellt coachingsamtal  

Uppstartsmöte i grupp med föreläsning om träning och goda kostvanor. 

Träningsprogram i app för hemmabruk. 

4 tillfällen Personlig träning i grupp.

Tid för föreläsning: Tisdag 6 sept. kl 18.30

Tid för träning: Torsdagar kl 18-19 med start 8 sept.

Investering: 2495 kr (använd gärna ditt friskvårdsbidrag)

Varmt välkommen med frågor och/ eller anmälan till helena@kungskliniken.com. 

Genom kunskap föds motivation.

De allra flesta vet att det är bra att vara fysiskt aktiv och träna, men vad händer i kroppen när vi rör på oss, och hur påverkar det oss psykiskt?    

  • Vi vill ge dig kunskap om fysisk aktivitet och träning. Hur Du lägger upp din träning utifrån dina mål och behov samt vad Du bör tänka på för att bibehålla dina hälsosamma vanor.
  • Vi vill också ge dig kunskap om hälsosamma kostvanor. Vad Du bör tänka på för att få i dig tillräckligt av näringsrika livsmedel, och hur Du på ett enkelt sätt kan skapa förutsättningar till en hälsosam kostplanering i vardagen som kan bli bestående.   

Individuell coaching

Innan kursstart får du ett individuellt coachingsamtal där du ges möjlighet att berätta mer om dina önskemål till förändring. Genom detta blir det lättare för oss att vägleda dig i ett individanpassat träningsupplägg, som i sin tur kommer ge dig bättre förutsättningar till hållbara hälsosamma rutiner.   

Tillsammans skapar vi en bra plan så att du på bästa sätt kan lyckas med att finna hälsofrämjande levnadsvanor som passar utifrån ditt liv och dina mål.  

Under kursens gång kommer du också få två uppföljande coachingsamtal där du får berätta och reflektera över ditt träningsupplägg och över dina nya hälsosamma rutiner. Utifrån de samtalen sätter vi eventuellt upp nya mål eller gör vissa justeringar i planen – allt för att det ska kännas enklare för dig att känna träningsglädje och ett liv i balans.  

Träning 

Vi vill inspirera dig till att hitta glädjen i träningen och lära dig träna rätt för att nå dina mål. 

Under kursens gång kommer Du få träningsprogram för egenträning hemma i en app där Du lätt kan registrera din träning och kommunicera med oss. 

Under 4 veckor kommer Du dessutom tillsammans med andra träna funktionell styrka med konditionsmoment utomhus. Träningen kommer nivå anpassas så det passar dina behov och möjligheter.