Här har vi samlat våra behandlingar.

Välkomment till våra lokaler i Kungsbacka

Naprapati

Naprapaten undersöker, diagnostiserar, behandlar, rehabiliterar och förebygger smärttillstånd och nedsatt funktion i alla delar av rörelseorganen.

Stötvåg

Stötvågsbehandling eller shockwave therapy är en vetenskapligt utvärderad och beprövad behandlingsmetod som ger bevisad effekt på en mängd skador och besvär i kroppens senor och muskler.

Dry Needing

Dry Needling är ett effektivt behandlingsalternativ för att behandla muskulära problem och smärtor. Ofta använder vi denna terapi tillsammans med andra alternativ som massage, ström och ledbehandlingar.

Massage

Utöver djupgående behandlande massage tar Medicinsk massageterapi hänsyn till de kringliggande hälsofaktorerna runt din fysiska kropp som kan vara medverkande till att smärta och stelhet uppstår.

Fysioterapi

Vid första besöket gör fysioterapeuten en utförlig undersökning samt rörelseanalys för att klargöra just dina behov, hitta dina styrkor och svagheter som sedan kommer ligga till grund för en behandlingsplan och er gemensamma målsättning.

Hälsocoach

En hälsocoach kan hjälpa dig som vill finna en mer hälsosam livsstil. Kanske vill du bryta en allt för stillasittande vardag, komma i gång och börja träna, få ihop livspusslet och/eller få in mer hälsosamma matvanor i vardagen?

Kostrådgivare

En kostrådgivare kan hjälpa dig som till exempel vill få råd i hur du kan etablera sunda kostvanor och planera din kost för att gå ner eller upp något/några kilo i vikt, få in mer hälsosamma kostrutiner i din vardag så att du blir piggare och orkar prestera bättre på jobbet och/eller på träningen.