Kostrådgivare

Kostrådgivning – Licensierad kostrådgivare i Kungsbacka

Vad gör en kostrådgivare?

En kostrådgivare kan hjälpa dig som till exempel vill få råd i hur du kan etablera sunda kostvanor och planera din kost för att gå ner eller upp något/några kilo i vikt, få in mer hälsosamma kostrutiner i din vardag så att du blir piggare och orkar prestera bättre på jobbet och/eller på träningen, eller dig som på annat sätt vill få råd i hur du/familjen kan tänka för att på ett enklare sätt göra hälsofrämjande kostval i vardagen.

Oavsett skäl är du välkommen att boka tid hos Pernilla, som kan ge dig kostråd utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål. Tillsammans med dig skapar ni en plan till en förbättrad kost- och måltidsplanering som passar in i din vardag och i ditt liv just nu.

Även små steg kan göra skillnad för din hälsa!

Hur går det till?

Kostråden baseras på en analys av din personliga kostdagbok som du har fört under 4-5 dagar och som mailas några dagar innan mötet. (Du kan också ta foto på dina måltider under 4-5 dagar).

Dina mål diskuteras under första mötet med din kostrådgivare och du får sedan individuella tips och råd på hur du kan planera dina kostintag och vad du kan tänka på för att kunna göra sunda kostval utifrån din vardag, behov och målsättning.

Vid det uppföljande samtalet följs råden upp, och ni skapar tillsammans en plan som bedöms kunna bli hållbar över tid, utifrån din upplevelse av de råd du fått.