Tillsammans med andra mammor kommer Du att få stöttning och coachning hur Du kan stärka dig inifrån och ut efter din graviditet. Träningen kommer ske utomhus i området kring Björkris. Vi kommer förflytta oss med barnvagnen och stanna på olika ställen för att utmana styrka, stabilitet och kondition med hjälp av din egna kropp och gummiband.

Innan vi kör i gång kommer Du få träffa mig individuellt för en undersökning/ bedömning av magen och ev diastas samt genomgång av individuellt anpassade övningar för att hitta tillbaka till din inre kärna. Det ger mig möjlighet att ge dig de bästa förutsättningarna när vi sedan kommer träna tillsammans i grupp.

Jag som har glädjen att få träna dig heter Helena Cato. Jag är leg fysioterapeut samt licenserad mammamage tränare med många års erfarenhet av att mammor både under och efter graviditet.

Efter avslutad kurs kommer Du få övningarna samlat i ett träningsprogram för möjlighet till fortsatt egenträning.

Kursstart: 1/9 kl 10.30

Samling: Vid ingången till Kungskliniken.

Pris: 1495 kr

Har Du några frågor kontakta mig gärna på helena@kungskliniken.com. Boka och anmäl dig till kursen via hemsidan www.kungskliniken.com.

Varmt välkommen till en härlig träning utomhus!